Sleutels
Met een zeer grote hoeveelheid verschillende sleutels op voorraad is het mogelijk bij Schoenmakerij Bas vrijwel alle sleutels na te laten maken. De meeste deuren zijn voorzien van een cilinderslot waarvan de sleutel nagemaakt wordt,terwijl u wacht. Ook blinde baardsleutels zijn binnen enkele minuten gereed en de voorgeslepen baardsleutels liggen al op nummer klaar. Het namaken van de ronde sleutels zoals de pen- of kruissleutel duurt iets langer.

Sleutel kwijt

Bent u een sleutel kwijtgeraakt dan is het niet nodig meteen het slot open te breken of te vervangen. Met het nummer op het slot kunnen wij bij de leverancier een nieuwe sleutel opvragen. Binnen enkele dagen fietst u weer rond of kan de reservesleutel weer op zn plek.

Autosleutels

Het namaken van autosleutels voor 1995 is klaar terwijl u wacht. En na 1995 is de sleutel te
Leveren op bestelling.

Speciale sleutels

Speciale sleutels zijn wat moeilijker na te maken dan andere. Vanwege ingewikkelde groeven duurt het namaken dan ook iets langer dan bij gewone sleutels, maar niet langer dan een half uur.

Andere sleutels mogen niet zomaar gekopieerd worden. Het gaat dan vaak om sloten voorzien van een certificaat behorend bij panden van verenigingen, bedrijven of andere gebouwen die goed beveiligd moeten worden Schoen en sleutelmakerij Bas kan na overleg van het originele certificaat de sleutel of het slot voor u bijbestellen.

Sluitsysteem Winkhaus

In samenwerking met woningstichting St. Joseph te Boxtel kunnen wij alle sleutel leveren die met het systeem winkhaus sluiten.

Wij zijn hiermee het enige bedrijf in Boxtel.
Deze sleutels gaan op bestelling en dat duurt ongeveer 8 werkdagen.
Momenteel kost deze sleutel 10.00.
Scroll Tekst Naar Links Scroll Tekst Naar Rechts