Reparatie
Alle reparaties kunnen wij voor u maken. Zolen en hakken, lijm en stikwerk en voering in diverse soorten materialen. Natuurlijk brengen wij u schoen in originele staat terug. Denk hierbij aan merkschoenen zoals BV: van Bommel, Greve, Avang, van Lier en Santoniís en natuurlijk nog vele andere.

Laarzen

Onze specialiteit is bovenal het innemen of uitleggen van de schacht. Het oprekken van de schacht is ook mogelijk. Bij een kapotte rits kijken we eerst naar een nieuwe runner en anders is het geheel vernieuwen ook geen probleem.

Bergschoenen

Bergschoenen moeten meer kwaliteit en comfort bieden dan de dagelijkse schoenen. Tijdens het klimmen wordt de voet extra belast en is het van belang dat de schoen voldoende ondersteuningbiet en in goede staat is. Contact met de ondergrond door een zool met goede grip is hierbij een vereiste. Bij Schoenmakerij Bas gebruiken wij speciaal ontwikkeld klimrubber van Vibram. Het is slijtvast en bevat alle gewenste eigenschappen voor een goede ondergrond tijdens het klimmen. Wij brengen bergschoenen met o.a. de merken Lowa Meindl, en Dachstein met goede grip, en waterdichte naden in originele staat terug.

Paardrijlaarzen

Door de jaren heen is Schoenmakerij Bas bekend geworden in de ruitersport m.b.t. de rijlaars. Het veranderen van schachten, het inzetten van ritsen en het verzolen en verhakken van het onderwerk. Wij repareren voor div. maneges, groothandels in de paardensport en de bereden politie.
Scroll Tekst Naar Links Scroll Tekst Naar Rechts