Wat hebben wij U te bieden:

Bij Schoenmakerij Bas is veel meer mogelijk dan enkel het repareren van schoenen. Bergschoenen krijgen hun profiel weer terug. Het aanmeten van podologische zooltjes waardoor klachten aanzienlijk minder worden of zelf verdwijnen. Semi-orthopedische aanpassingen. Lederwaren worden vakkundig gestikt. Diverse mogelijkheden omtrent de sleutelservice is ook niet gering. En naamborden worden geheel naar eigen wens uitgevoerd. Onze stomerijdiensten zorgen voor snelle levering en optimale reiniging staat gerant voor kwaliteit. Indien kleding vermaakt of gerepareerd moet worden is ook dat geen probleem.

Bij Schoenmakerij Bas vindt u alle Producten voor onderhoud en ook voor accessoires bent u aan het juiste adres. Veters in alle kleuren en lengtes, mooie sleutelhangers, klein lederwaren en zelfs onze kwaliteitsinlegzolen voorzien van eigen logo. Ook panty’s van Jovanda mogen zeker niet ontbreken bij ons in de zaak .

In winkelcentrum Oosterhof te Boxtel is Schoenmakerij Bas makkelijk te bereiken en bovendien is er ruime parkeergelegenheid (gratis).

Schoenreparaties
Gun uw schoenen een 2e ronde want weggooien is zonde!

Versleten schoenen die nog steeds lekker lopen kunnen vakkundig gerepareerd worden. Zowel de buitenkant als het binnenwerk, zien er dan weer als nieuw uit.
Scroll Tekst Naar Links Scroll Tekst Naar Rechts