Fournituren
Het goed onderhouden van schoenen verlengt de levensduur en laat hen langer mooi. Schoenmakerij Bas biedt een ruim assortiment aan onderhoudsproducten van het huis merk Tana.
U vindt bij ons dan ook een ruime sortering: veters, schoensmeer, anti-rain, schoenborstels, schoenverf, schoenlepels, inlegzolen, inlegzolen met eigen kwaliteitslogo, steunzolen.
En ook nog onderhoudsmiddelen voor lederen kleding en bankstellen.
Het is mogelijk om elke kleur exact na te maken zodat die mooie roze, groene, blauwe, bank [bij wijze van spreken] weer mooi van kleur en goed gevoed wordt.

Inlegzolen

Een extra zooltje is voor vele problemen de oplossing. Het biedt extra versteviging, maakt te ruime schoenen passend en kan helpen tegen rug en nekklachten of vermoeide voeten. Bij Schoenmakerij Bas hebben ze voor elke klacht de juiste zool. Van een eenvoudig inlegzooltje tot gelengsteunen, hakverhogingen, hielspoorkussens en speciale voorvoetzolen voor een doorgezakte voet.

Er zijn verschillende materialen in omloop die elk een eigen werking hebben. Zo zijn er katoenen zolen met echt mos die verkoelende werken en transpiratie opnemen. Andere hebben weer een speciale ademende bovenlaag, nemen nare luchtjes op of zijn ideaal om in de zomer met blote voeten te gebruiken.

Om er zeker van te zijn dat u met juiste passende zooltjes naar huis gaat kunt u deze in de winkel even uitproberen.

Jovanda Panty’s

Al jaren lang bieden wij ook een ruime keuze aan verschillende soorten panty’s en kousjes van het topmerk Jovanda.
De panty’s en kousjes lopen uit volgens de laatste mode. Van een gewone neutrale degelijke kous, tot een gestreepte of geblokte hippe panty in diverse kleuren en maten.

Tassen en Klein lederwaren

Het kleine laderwaren bij ons bestaat voornamelijk uit portemonnees voor zowel de dames als heren. Rijbewijsmapjes, beurzen en lederen riemen. Met als bekend merk Burkely.
Tassen lopen uiteen van een hippe dames tas tot een degelijke rugzak voor schoolgaande jeugd.
Hier onder ziet U alle fournituren:

Fournituren Prijs
Schoencreme € 0.00
Wax Crème € 0.00
Waterstop € 0.00
Scroll Tekst Naar Links Scroll Tekst Naar Rechts